WP_Post Object
(
  [ID] => 29798
  [post_author] => 0
  [post_date] => 2024-07-14 15:10:04
  [post_date_gmt] => 2024-07-14 13:10:04
  [post_content] => Hai! Ik ben Chantal van Hout, teamlid in unit C (groep 4/5), al een lange tijd werk ik met veel plezier hier op de Campus. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Columbus is voor mij een gezellige plek waar plezier en talenten centraal staan. Er is veel ruimte voor ieder zijn ontwikkeling, hier horen de talenten ook bij. 

We werken in units, dit betekent dat er twee stamgroepen zijn, die de hele dag met elkaar samenwerken. De kinderen hebben hun vaste kring en mentor. Deze manier van werken spreekt mij ook erg aan, je werkt altijd samen met je unitscollega’s, wat erg leuk is!

Elke dag geniet ik weer van de mooie ontwikkelingen die de kinderen hier op de Campus maken. De kinderen gaan opzoek naar wat hun talenten zijn. Door het werken met de verschillende talenten heb ik het gevoel dat de dagen voorbij vliegen en maken we veel plezier met elkaar! Ik word zo blij van de stralende koppies tijdens thematijd, de portfoliogesprekken en op nog veel meer momenten. 2x in het jaar is het tijd voor de portfoliopresentaties, het feestje van het kind! Het leuke van dit moment is dat de kinderen laten zien en vertellen wat ze afgelopen periode allemaal hebben gedaan. Ook blikken ze naar toekomst, wat vind ik nog lastig, wat wil ik nog leren en wat wil ik nog ontdekken. 

  [post_title] => Chantal van Hout
  [post_excerpt] => 
  [post_status] => publish
  [comment_status] => closed
  [ping_status] => closed
  [post_password] => 
  [post_name] => chantal-van-hout-2
  [to_ping] => 
  [pinged] => 
  [post_modified] => 2024-07-14 15:10:04
  [post_modified_gmt] => 2024-07-14 13:10:04
  [post_content_filtered] => 
  [post_parent] => 0
  [guid] => https://campuscolumbus.nl/leden/chantal-van-hout-2/
  [menu_order] => 0
  [post_type] => zbr_zone_team_member
  [post_mime_type] => 
  [comment_count] => 0
  [filter] => raw
)
Array
(
)