Inspiratie VOOR ouders en team DOOR ouders en team?

“Dat is gewaardeerd!”

Op donderdag 23 november vond de eerste inspiratieavond op Campus Columbus plaats. Waar voorgaand jaar het team onderwijs gerelateerde workshops gaven, waren er nu ook ouders die workshops gaven voor teamleden en andere ouders. Ditmaal voor het hele kindcentrum! 

De avond bestond uit een verrassende mix van informeren, inspireren en enthousiasmeren. Hoewel we natuurlijk wisten dat we fijne ouders in ons midden hebben, was het bijzonder dat wij als team ook konden genieten van de workshops van ouders! Zo was er een interessante mix als publiek bij de workshops aanwezig.  

De toon is gezet, dit soort momenten doen ertoe en daar willen we meer van. Mocht je naar aanleiding van dit bericht ons nog input willen geven of bijvoorbeeld zelf mogelijkheden zien om een workshop te geven (bijvoorbeeld in de ochtend na het wegbrengen van kinderen), laat het weten aan Dorien (dorien.vader@blosse.nl) of Susanne (susanne.koster@blosse.nl).

Ouders: “Voor herhaling vatbaar”, “Heldere en overzichtelijke workshops”, “Super dat jullie dit ├╝berhaupt organiseren naast al het reguliere werk”

Teamleden: “Wat hebben we kundige ouders in ons netwerk!”, “Goede sfeer, inbreng van team en ouders”