Sporten tijdens je werk met collega’s?

Iedere week geeft collega Rosanne om 16:15 uur een Gritles op de campus. Van beginner tot gevorderde sporter, ieder teamlid kan en mag meedoen! Wat in 2019 begon als een uitprobeersel, heeft nu een vaste waarde gekregen. Dit is een voorbeeld waarin je als professional de ruimte krijgt om in je werktijd aan je eigen conditie te werken. Behalve goed voor je gezondheid, ook erg gezellig!

Rosanne, teamlid: Naast mijn rol als leerkracht op de campus, ben ik bevoegd om sportles te geven. Ik vind het heel leuk om collega’s te enthousiasmeren en met hén te sporten!

Marcia en Dorien, directeur: Wij zijn zelf dol op sporten en door dit op werk te organiseren is de drempel heel laag én zetten we talenten/passie van teamleden in. In het kader van duurzame inzetbaarheid, is dit een mooi voorbeeld. Naast het belang van sporten, genieten we van de verbinding die er ontstaat als je als collega’s andere dingen met elkaar doet!

Jesse, 8 jaar: Wij vinden het altijd heel leuk om onze juffen en meesters te zien sporten, wij moedigen ze dan aan of proberen het na te doen. Maar soms zweten ze wel heel erg!